Páginas

24 Temmuz 2010 Cumartesi

Genç Yetenek G.Saray'da !


Adana Demirspor'a yakınlığı ile bilinen Hüseyin Ataş, İbrahim'in Galatasaray'a transferini kaleme almış. İşte detaylar..

İbrahim Selen, belki de Demirspor'un son yıllarda yetiştirdiği en fazla potansiyel arz eden hücum oyuncusu.

Geçtiğimiz sezon Hüseyin Özcan tarafından Vanspor maçında şans tanınan Selen, genç yaşına rağmen attığı paslar, oyun zekası ve bitirici vuruşlarıyla dikkat çekmiş ve nitekim ligde 61 puan toplayan Vanspor ağlarını havalandırarak profesyonel liglerdeki ilk maçında gol sevinci yaşamıştı.

O maçta atılan gole şüphesiz en fazla sevinen isim takımın masörü ve futbolcuların saha içinde sorun yaşadığı an ilk destekte bulunan kişi olan Masör Apo'ydu. Oğlunun golü sonrası haklı bir gururla gözü dönen Abdullah Selen, ellerini açıp yaradana şükür ederken yanıan gelen oğlunu dahi farketmemişti.

Tabii bu sahne her romantik Demirspor'lunun gözlerini dolduracak kadar güzel ve duygusaldı.

Maalesef hikayenin sonu her romantik Demirspor'lunun aslında sıradışı bulmadığı şekilde ihanet ile bitti.

Yenetekli gence Galatasaray'ın talip olması ile işler değişti. İddialara göre Bekir Çınar başkan olamsına rağmen Abdullah Selen, Tuncel'den yardım istedi ve Tuncel de genç İbrahim'in sözleşemsini fesh ederek futbolcunun Galatasaray'a önünü açtı.

Önünü açmaya açtı lakin Demirspor'un bu futbolcuya yıllardır verdiği emeğin karşılığı olan yetiştirme tazminatını kimse sormadı.

Kulübün hakkını en çok aradığını savunan Bekir Çınar dahi çıkıp bu oyuncudan Demirspor'un yetiştirme tazminatı alması Demirspor'un hakkıdır diyemedi. Ve o an samimiyeti bitti...

Kimsenin taraftarlığını sorgulamak kimseye düşmez. Lakin bundan sonra İbrahim'in geleceği için Demirspor'un 2 kuruş kar etmemesi için çabalayan ve bedelsiz kulübü bırakan İbrahim Selen ve takımın masörü olan babası Abdullah Selen'in Demirspor'luyum demeleri bana asla samimi gelmeyecek.

Hüseyin Ataş / Kent Gazetesi

not:
Ibrahim 15.8.1993, Adana / Seyhan Doğumlu ve Forvet oyuncusu

0 yorum:

Yorum Gönder