Páginas

24 Temmuz 2010 Cumartesi

Mutlu Son !


Hollanda'daki hazırlık kampının 5. ve son maçında Hasselt takımıyla karşılaşan Galatasaray, Arda ve Emre Çolak'ın golleriyle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Galatasaray, yaz kampındaki son maçında Belçika 3. Lig takımlarından KSC Hasselt'i 2-0 mağlup etti. Karşılaşmada Caner Öztel ve Cumhur gibi genç oyuncular da forma şansı bulurken yeni transferlerden Lorik Cana da göz doldurdu. Öte yandan özel işleri nedeniyle izinli olarak Monaco'ya giden Juan Pablo Pino bu maçta forma giymedi.

Zayırf rakibine karşı beklendiği gibi maça iyi başlayan G.Saray, henüz 14. dakikada Ali Turan'ın pasında topu ağlara gönderen Arda'nın golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarı bu skorla geçilirken 55'te Arda'nın yerine oyuna giren Emre Çolak, 77. dakikada Sabri'nin pasında topu boş ağlara göndererek skrou belirledi: 2-0.

Bu maçın ardından İstanbul'a dönmek üzere yola çıkacak olan G.Saray, 29 Temmuz Perşembe günü Ali Sami Yen'de saat 21.00'de OFK Belgrad ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçının hazırlklarına başlayacak.

GALATASARAY'IN HAZIRLIK MAÇLARI
Hollanda'daki ilk hazırlık maçında Kleve'yi 4-0 yenen Galatasaray, ikinci hazırlık maçında ise Homberg 5-0 mağlup ederken üçüncü maçında İran’ın PAS Hamedan takımını da 4-0 mağlup etti. Sarı kırmızılı ekip, Çarşamba akşamı Spor Toto Dostluk Kupası’nda karşılaştığı Fenerbahçe’ye ise 1-0 mağlup oldu.

0 yorum:

Yorum Gönder